Nyheter
 

Hej på er vänner! Nu närmar det sig vår och sommar äntligen efter en lång vinter, och med det så kan vi se fram emot vår sommarträff i klövvårdsföreningen som blir på Uddetorp i Skara på fredagen den 14/6 och i Falköping på lördagen den 15/6.

Programmet blir i grova drag så här: 

Vi samlas på fredag morgon och focus under dagen blir genomgång av Frida och Zenjas projekt bästa praxis i klövverkning som nu är klart att redovisas.

Teori och föreläsningar på förmiddagen och efter lunch praktiska övningar med döklövar där vi kommer dela upp oss i grupper och  ha olika praktiska moment, bla.verkning enligt bästa praxis, Cowcare ska komma och visa sin stol och verkningsteknik samt verkning där man använder kniven mera, och vi ska ha lite fortsättning på vårt säkerhetstänk i vårt arbete, denna gång med focus på hur man jobbar för att inte slita ut sig eller skada sig på lång sikt då klövverkning är att statiskt och monotont arbete. Här är det bra om vi alla kan dela med oss till varandra hur vi jobbar långsiktigt för att spara kroppen, så tänk igenom hur du gör och vad du skulle vilja ha bra lösningar på, Ta gärna med din utrustning och visa oss andra!

Ni som är utställare och vill visa utrustning så är ni välkomna på fredag eftermiddag att delta!


Mer information kommer sen när programmet är spikat i detalj.

På kvällen så förflyttar vi oss till Falköping och Mössebergs kurort där vi som önskar fortsätter gemenskapen med en 3 rätters middag och övernattning, på lördagen så åker vi ut till Wrågården utanför Falköping där vi får se älgar och åker på en safari bland bisonoxar samt lite andra aktiviteter. Som avslutning äter vi lunch där innan vi skiljs åt.

Ni som vill boka rum på Mössebergs kurort kan göra det nu, det kostar 1495 kr per pers. i dubbelrum och 1795 för enkelrum och då ingår 3 rätters middag i dom priserna.

Boka på: bokning@mossebergskurort.se eller ring 0515–686107 och ange boknings nr 069518 och ange om ni vill ha enkel eller dubbelrum samt eventuella matallergier.

Hotellet håller ett antal rum åt oss till 10/5 sen släpps dom för allmän bokning så anmäl er direkt nu så ses vi!

Hälsningar Roger med styrelse!
 

Läs hela inlägget »
2023-12-12
Årsmöte 2024
2023-03-16
Sommarmöte bestämt
2022-12-11
Det här är en nyhet
2022-10-15
Årsmöte fastställt

Kommande aktiviteter

Något Du vill förmedla?

Har Du något Du vill ska tas upp på nästa styrelsemöte? Mejla någon i styrelsen!