Det här är en nyhet

Hej! Årsmötet närmar sig och nu är det hög tid att anmäla sig om du inte redan gjort det!

Ring eller helst skicka sms till Hanna Anderson enligt instruktioner i föregående mejl tel. 073–8060383 gör det nu!!
så hoppas vi på ett lika trevligt årsmöte som vi brukar ha!

Priset blir lite lägre nu för vi kommer bryta upp efter frukost och en kort avslutning på lördag morgon, det skall passa med tåg osv. Priset blir nu 3996 + moms i dubbelrum då börjar det med fika på torsdag och avslutar med frukost på lördagen, då ingår all mat. Visningen av ölbryggeriet och provsmakning av öl och lokala delikatesser kostar 549 + moms för dom som vill hänga med på det!

Ni som vill lämna förslag på saker att ta upp på årsmötet kan höra av er till Roger innan 20/12 då vi har styrelsemöte nästa gång, likadant om ni vill avsäga er något uppdrag i föreningen men då får ni höra av er till Fredrik Nicklasson som är valberedningens sammankallande.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter