Årsmötet är INTSÄLLT

Hej på er! Vi i styrelsen har tyvärr ikväll fått ta det trista beslutet att ställa in årets årsmöte på Gotland. Vi trodde i det längsta att vi skulle kunna köra som planerat men dom här sista restriktionerna som börjar gälla nu i morgon då går det inte att samla 60 pers från hela landet och några från andra länder också, vi vill inte ha på vårt ansvar att sprida smittan eller risken att någon av er blir allvarligt sjuk, det är det inte värt!

Vi kommer istället att köra föreläsningarna och årsmötet digitalt på tisdag 18/1 jag återkommer med körschema om någon dag. 


Sprid ut denna informationen till alla som ni vet har tänkt att åka så ingen drar iväg till Gotland .

Det kan bli så att vi blir ersättningsskyldiga till hotellet enligt kontraktet skulle det avbokas för en månad sen och då var ju inte läget alls så här ansträngt med coviden, dom vill ha typ 1000 kr per deltagare som dom bokat mat o lokaler till osv. Vi ska försöka få ner den summan men om det inte lyckas så kan det bli så för att inte tömma föreningens kassa att vi som anmält oss får betala den summan i så fall till föreningen. Vi återkommer om det.

Ni behöver inte ringa och boka av rummen utan det bokar vi av alla på en gång.

Med vänlig hälsning er Styrelse

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter